Wednesday, June 16, 2010

help me peeps~!

peeps... i need ur help~~ i want to know if you can view my page with new template correctly. some say the have no problem. some say they cant sometimes. maybe the network problem kah, the template problem kah, apekah...!!! donolah~~ contohnye...





see the header dissappear! hhmmmm......

thanx peeps for ur time *wink*


2 comments:

*juliet le sweetheart said...

hana, kadang2 template atau widget yang digunakan dalam blog, ada yang internet browser boleh terima dan ada yang tak boleh. mungkin orang yang boleh tengok correctly tu gunakan browser yang berbeza. contohnya, kadang2 orang tengok blog u guna ie, dan nampak blog u ada problem, tapi kalau guna firefox ok pulak. hmmm... paham ke? hehehehe... biasanya kalau problem macam tu, sebab widget. nak tau widget yang mana problem, kenalah try and error... gud luck!
nway, i tengok blog u ok jer. tak der problem pun and i gunakan firefox.

hana.basri said...

ic.... me sometimes at ofc ok, sometimes ko. but at home ok pulak. i use google chrome. if many not stable, think i need to find solution.thanx babe~!!

read.more.on.my.journey

Related Posts with Thumbnails