Saturday, July 24, 2010

who is going to IKEA?


am sure ramai gile yg plan nak pegi IKEA for shopping raya kan~~ sape la yg tak suke pegi IKEA. if not becoz of shopping, must be for the meatball~!! 

i have one good news peeps. anyone of you is going to IKEA before 15 Aug 2010
coz i have this 




to give you FOC!! ala... RM10 je. huhu. tp rasa rugi pulak tak gune. i tak sempat kot nk gune sbb dah nak g vacay.


owh btw, dont forget to "LIKE" mamakuQis FB fanpage *wink* 

email me NOW latest by 1 Aug 2010 ya peeps!!
hana.basri@yahoo.com



toodle~~

1 comment:

mama zharfan said...

ish...kalau i ada kat msia i'll be the 1st one to grab ur offer ni hana :) sbb i memang suka brand /brg2 ikea mostly (masa me masuk umah baru me shopping kat ikea abis RM5k, then rugi betul sbb tak terpk plak nak sgin up as members 1st sblm shopping..rugi lah tak dpt collect points :p

read.more.on.my.journey

Related Posts with Thumbnails